Comeco is een familiebedrijf en maakt deel uit van de Belgian Pork Group, een netwerk van acht vestigingen in België dat zich toelegt op de productie van kwaliteitsvol varkensvlees. Jaarlijks verwerkt de groep ongeveer 420.000 ton varkensvlees, waarvan een aanzienlijk deel geëxporteerd wordt naar meer dan 50 landen wereldwijd.
De vestiging Comeco, gevestigd in Meer (Hoogstraten), telt een honderdtal medewerkers, voornamelijk arbeiders. Wekelijks worden hier circa 12.000 varkens geslacht en verwerkt, met een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie en vakmanschap.
Wat je zal doen:
- Je bent verantwoordelijk voor het opdrijven van de varkens
- Je staat in voor het gebruik van de verdovingsmachine
- Je zal de verdoofde varkens ophangen
- Je zal verantwoordelijke zijn voor het verbloeden van de verdoofde varkens
Wat we verwachten:
- Je bent gemotiveerd, enthousiast en stressbestendig
- Je gaat graag om met levende dieren en bent respectvol naar de dieren toe
- Je draagt veiligheid en dierenwelzijn hoog in het vaandel
- Je kan zelfstandig werken
- Je bent hands-on, houdt van een uitdaging en hebt geen probleem met het werken in een slachterij
- Je bent flexibel naar werkuren
- Je hebt een goede kennis van Nederlands of Engels
Wat je mag verwachten:
Je komt terecht in een hecht en dynamisch team, waar samenwerking en overleg centraal staan om gezamenlijke resultaten te behalen. Via een hands-on interne opleiding zorgen we ervoor dat je snel ingewerkt bent en vlot kan meedraaien in het operationele proces.
Nadat je jezelf hebt bewezen tijdens een inloopperiode, bieden we je een voltijds contract van onbepaalde duur, met een marktconform salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.
Contact:
Neem contact op met Sam Peeters (HRBP), per mail (sam.peeters@comeco.be), telefonisch (0479/73.11.40) of via Linkedin