Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group staat garant voor een duurzame productie van varkensvlees, van boer tot consument. Belgian Pork Group is een netwerk van 8 Belgische bedrijven, geografisch verspreid over België. Samen zorgen we voor uiterst smaakvolle producten, want smaak, daar draait het uiteindelijk om. Smaak maakt emoties los en smaak maakt het verschil. Samen maken we het verschil door aandacht te hebben voor alle aspecten van de productieketen van varkensvlees.

In figures

2923
verse producten
1600
toffe collega's
720
familiale varkenshouders
Sial Belgian Pork Group

Sial Shanghai 2024

Belgian Pork Group is pleased to announce its participation in the SIAL Shanghai exhibition.
The event will take place from 28th may until 30th may and you can find us at Booth E6 G004.

SIAL Shanghai is one of the leading food and beverage trade fairs in Asia, providing a platform for showcasing the latest innovations and trends in the industry.

We look forward to meeting you there!

Ontdek onze inspirerende verhalen

1600 collega’s, vol van verhalen. Elke medewerker is uniek, en draagt bij tot de levering van miljoenen porties varkensvlees.

ontdek ze hier

Ontdek onze vacatures

Wil je deel uitmaken van onze familie? Ontdek dan snel de kansen die wij jou kunnen bieden.

Bekijk de vacatures

Locations

Website Locks
Gent
Website Van Bogaert
Zele
Website Lovenfosse
Aubel
Website Comeco
Meer
Website Covameat
Wijtschate
Website D'Hulster
Moorslede
Website Westvlees
Westrozebeke
Website Lavameat
Staden
Gent Brussel Antwerpen Hasselt Brugge Bergen Namen Luik

Het SAFE principe, een waardevolle pijler voor ons

Sense

Met een pragmatische ingesteldheid en gezond (boeren) verstand nemen wij beslissingen en organiseren wij onze day-to-day. Dit in een financieel stabiel kader waar met een klare, nuchtere blik naar de toekomst wordt gekeken.

Ambition

De ambitie van Belgian Pork Group? Dat zijn geen mijlpalen die worden bereikt, maar het is het resultaat van een jarenlang verhaal van mensen die zich dag in, dag uit inzetten. Een verhaal van mensen met één gemeenschappelijk doel: familie en vrienden laten genieten van heerlijk varkensvlees, gecreëerd met de grootste zorg voor de dieren en met oog voor kwaliteit, veiligheid en de consument. Met die mentaliteit en gezonde ambitie zijn wij groot geworden: geen taboes, recht vooruit, kansen krijgen op basis van wie je bent en wat je doet, en bovenal de goesting om elke dag het beste van ons zelf te geven. Niet door te hopen dat het goed komt maar door te zorgen dat het goed komt.

Family

“Welkom bij de BPG familie”: met deze woorden verwelkomen wij nieuwe collega’s. Zoals het een (h)echte familie betaamt zorgen wij voor onze medewerkers en hun familie. Van de familiale varkenshouder die zorgt voor de aanlevering van onze varkens, tot de manier hoe wij onze bedrijven organiseren en er een vlakke organigram op na houden. Van vader op zoon, van moeder op dochter. Van job student tot interimair. Allen dragen ze bij tot deze unieke, familiale doch internationale (cultureel diverse) sfeer.

Extra

Dat extraatje vertaalt zich in Taste & Welfare: een uithangbord voor de ganse BPG. Het omvat de manier hoe wij dag in dag uit ons inzetten opdat mensen, product, planeet en de varkens in lijn liggen met onze waarden. Wij streven ook naar dat extraatje voor al onze stakeholders: van een file vrije omgeving tot een wekelijkse steak-friet in ons bedrijfsrestaurant. Van een proper bedrijfsterrein tot de onvermoeibare inzet om onze klanten het beste en meest kwaliteitsvolle varkensvlees aan te bieden.

Smaak. Daar draait het uiteindelijk om. Smaak maakt emoties los en smaak maakt het verschil. Samen maken we het verschil. Door aandacht te hebben voor alle aspecten van de productieketen van varkensvlees.

Jos Claeys, C.E.O. Belgian Pork Group